10.4.14

Kako otvoriti nalog u online kladionici?

Online klađenje počinje otvaranjem naloga u online kladionici. U suštini, otvaranje naloga u online kladionici je veoma jednostavna stvar. U ovom postu ćemo objasniti kako otvoriti nalog za klađenje!

POČETAK


Na našem sajtu Data Odds uporedite kvote na meč na koji želite da se kladite, bilo da je reč o fudbalu, košarci, hokeju, bejzbolu, tenisu ili nekom drugom sportu.
Kada pronađete najpovoljniju kvotu za market na koji želite da se kladite, otvorite nalog u toj kladionici.
Kako? Vrlo je jednostavno. Kliknite na logo kladionice i otići ćete direktno na sajt te kladionice. Zatim kliknite na join now ili sign up i popunite formular koji se najčešće sastoji od prostih pitanja kao što su username, first name, last name, e-mail, password...
Kada popunite ovaj formular pravilno, spremni ste za klađenje!
Ali, sačekajte...

Uslovi korišćenja


Pažljivo pročitajte uslove korišćenja usluga kladionice i "pravila kuće". Obratite pažnju na metode depozita- da li kladionica prihvata karticu koju posedujete. Otprilike sve ozbiljne kladionice prihvataju različite načine za uplatu depozita. Najbolje je da depozit uplatite preko Skrill-a, koji podržavaju sve kladionice i najsigurnija je metoda, kako za uplatu depozita, tako i za povlačenje sredstava sa računa.
Zašto? Na Skrill uplaćujete koliko želite i tako imate kontrolu nad sredstvima, za razliku od kreditne kartice. Takođe, šanse za zloupotrebu Skrill naloga su zaista minimalne. Uplata i isplata sredstava na Skrill ide mnogo brže nego sa drugim načinima uplate i isplate.
Druga stvar na koju treba da obratite pažnju je minimalni depozit koji treba da uložite da biste mogli da se kladite. Minimalni depozit se najčešće kreće od 5-15 eura.
Treća stvar koja je bitna prilikom online klađenja je minimalna uplata po opkladi. Najčešće se kreće od 0,5- 2 eura, a kod nekih kladionica može i za manje da se odigra tiket.
Obratite pažnju na maksimalni dobitak. Nema smisla da na, recimo, kvotu 2,0 upalćujete 1000 eura, ako je maksimalni dobitak 1500 eura.
Proverite pravila kladionice i dobro ih proučite. Pogotovo pravila kod prekida mečeva, pošto pravila kladionica variraju. Npr. Nadal je predao meč zbog povrede. Vi ste odigrali na Nadala. Neke kladionice će vam rezultovati tiket sa kvotom 1, tj. vratiće vam ulog, dok u drugim kladionicama gubite pare.

KLAĐENJE


Sada kada ste napravili nalog u online kladionici i proučili sve uslove korišćenja, možete da počnete sa klađenjem. Ukoliko ste našli na neku free bet ponudu, pročitajte pažljivo kako da iskoristite ovu uslugu, jer obično kladionice imaju posebne uslove kada je u pitanju free bet ponuda.
Zapamtite da možete da otvorite što više naloga na različitim kladionicama, kako biste iskoristili što više free bet ponuda ili bonusa, kao i za pronalaženje što bolje kvote ili surebet opklade.

No comments:

Post a Comment